Dante Vine ApS Dante Vine ApS

About

I Dante Vine arbejder med gode varer til gode kunder.

Vi håndplukker de rigtige lokalt funderede producenter af kvalitets madvarer og vin. 

Vores ambition er, at give danskerne adgang til lokale kvalitetsprodukter fra forskellige regioner i Italien.

Vores varer bliver leveret af ofte mindre familiedrevet producenter. Det giver stolthed og kærlighed til produkterne. Producenterne er nøje udvalgte efter principperne om kvalitet, økologi og bæredygtighed.  Vi kan ikke hamle op med industriel fremstillede fødevarer fra supermarkeder, men vil forsat have fokus på vin og mad producenter, der ikke giver køb på bæredygtighed, gode smagsoplevelser og kvalitet.

Med vores tyrkiske og italienske baggrund og vores forståelse for, hvad danskere sætter pris på, går vi efter gode råvarer, som vi ved, kan tilføje dansk madlavning det ekstra, som vi alle kan lide.  Mad skal smage godt. Derfor startede vi Dante Vine.

Navnet Dante har vi valgt efter Daniela's far, som desværre ikke er blandt os længere. Papà Dante var  den person familien i Italien samledes omkring

Kom og besøg os i vores fysiske butik/showroom, hvor du kan få en snak om vores varer og købe ind. Åbningstider: mandag til onsdag kl. 9-15.30, torsdag kl. 9-16.00 og fredag 9-15.30. Lørdag og søndag, efter aftale.

Daniela & Mehmet Adanir

Stolpehøj 72                           

2820 Gentofte

Tlf. +45 28 77 75 27

CVR nr.  38450743 Email us

Return Policy     Terms & Conditions